Pagina's

maandag 9 april 2012

RECEPT: RATATOUILLEQUICHE

Ingrediënten:
- hartigetaartdeeg
- 1/2 courgette
- 1 (rode) paprika
- 4 eieren
- 1 blikje tomatenpuree, 70 gram
- 200ml creme fraîche
- 100 gram geitenkaas

1.) Snijd alle groente in blokjes, ongeveer dezelfde grootte. In het officiele recept staat 1/2 courgette en 1 (rode) paprika. Ik vind het lekkerder als de quiche gevulder is en heb daarom een hele courgette en 2 paprika's gebruikt (rood en geel). Bak ze ongeveer 3 minuutjes in een grote pan.

2.) Bekleed een springvorm met de hartigetaartdeeg en doe daar de groente in.

3.) Maak ook het eimengsel: klop de eieren los, samen met de creme fraîche en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout.

4.) Giet het eimengels over een groente. Verkruimel de geitenkaas boven de quiche. Hij is klaar om in de oven te gaan! 45 minuten op 180 graden.



















Eetsmakelijk!

2 opmerkingen: