Pagina's

maandag 10 september 2012

RECEPT - SPINAZIETAART

Ingrediënten:
450 gram spinazie
4 à 5 eieren
250 ml crème fraîche
1 (à 2) theelepel(s) pesto (naar eigen smaak)
peper en zout
hartige taartdeeg
200 gram geitenkaas
geraspte kaas (bijvoorbeeld oud of belegen)

Bereidingswijze:

1.) Kluts de eieren en meng deze met de crème fraîche, pesto, peper en zout, en stukjes geitenkaas.

2.) Ontdooi de spinazie en meng deze met het eimengsel.

3.) Bekleed een springvorm met het deeg en giet het mengsel hierin. Zorg dat alle naadjes goed op elkaar aansluiten, anders gaat de taart lekken!

4.) Maak het af met een laagje geraspte kaas.

5.) Bak de taart ongeveer 50 minuutjes in een oven van 200 graden. Eetsmakelijk!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten